Avantajele unui magazin online

Vinzi Online

Nu e nevoie să îți deschizi un magazin fizic. Poți să vinzi fără să ai limitări dacă ai un shop online bine realizat.

Piața este în creștere

Fără să-ți faci griji de scalabilitatea business-ului. Piața națională și internațională este în creștere continuă.

Este sigur

Poți vinde produse fizice fără să-ți faci griji de încasări. Cu un procesator de plată poți încasa orice sumă.

Vrei să îți deschizi un magazin online?

Ești la început de drum în comerțul electronic sau vrei să faci trecerea la o platforma de cumpărături online mai performantă? Avem soluție pentru orice în e-commerce. La crearea unui magazin online, analizăm profilul de business pentru a înțelege toate particularitățile afacerii tale. Experiența noastră de vânzare împreună cu competențele noastre de web design vor rezulta într-un magazin online ușor de utilizat și axat pe vânzare.

Avantajele unui Magazin Online.
Număr nelimitat de produse Pornind de la categorii, subcategorii și până la produse, soluția noastră de e-commerce va permite un număr nelimitat de astfel de pagini. Totul fără a afecta viteza de încărcare.
Comandă rapidă Vrei să îți scutești clienții de formularele interminabile la nivelul comenzilor efectuate? Acum poți activa o funcție prin intermediul căreia comenzile să poată fi plasate extrem de rapid.
Facturare rapidă Oferim posibilitatea integrării unui sistem complet administrabil de eliberare a facturilor. Acum totul poate fi facturat automat.

Integrare AWB Emiteți în mod automat orice tip de AWB pentru companiile cunoscute de curierat. Urgent Curier, DPD, Fan Curier sau Cargus sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le oferim.

Tot ce ai nevoie pentru a începe astăzi
Beneficiezi de un magazin online performant cu un design care convertește, folosind una dintre cele mai puternice platforme, Shopify sau Woocomerce.

CyberAxo Agency cu experiență în magazine online din Romania, Europa și  SUA este soluția perfectă pentru orice tip de magazin online. Indiferent că vă doriți primul magazin online sau trecerea magazinului actual pe o altă platformă, noi oferim soluții simple și rapide orientate pe vânzare.

De ce să apelezi la noi pentru un Magazin Online

Optimizat pentru vânzări

Lucrăm cu multe companii din e-commerce și avem clienți care vând de peste 1 milion €. Orice shop creat de noi este optimizat pentru vânzări.

Procesator de plată integrat

Noi ne ocupăm de tot procesul de integrare al shop-ului cu procesatoarele de plată. Tu doar îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Statistici în timp real

Toate cifrele sunt la îndemâna ta: informații, volume și audiențe în timp real pentru a exploata rapid și precis orice canal de marketing dorești.

Shop ușor de folosit

Shop-ul este ușor de folosit. Poți rearanja anumite pagini cu poziționarea blocurilor și design diferit pentru campanii speciale, categorii sau chiar produse.

SEO

Link-uri personalizate, elemente meta generate sau manual. Shop-ul tău va fi ușor de găsit.

Integrare AWB

Emiteți în mod automat orice tip de AWB pentru companiile cunoscute de curierat.


Suntem aici pentru a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie!
Știm că rezultatele contează! Completează acum formularul și te vom contacta în mai puțin de 24 de ore pentru a stabili toate detaliile necesare ofertei tale!
  • Afli informații despre strategiile competitorilor tăi prin care vând.
  • Îți oferim strategii gratuite pe care le poți aplica în afacerea ta pentru a crește.
  • Primești o ofertă pentru serviciile care te vor ajuta să îți atingi obiectivele.