Avantajele promovării pe Social Media

Expunere potrivită

Creșterea vânzărilor prin expunerea potrivită a produselor și a serviciilor.

Conversie

Campanii targetate pe conversie cu scopul de achiziție.

Audieță

Targetare specifică a audienței în funcție de interese.
game_4
Strategii noi de a vinde în Social Media
MI (Marketing Intelligence) în social media este cel mai nou tip de marketing care generează clienți și este bazat pe un proces de învățare continuă a campaniilor.
La CyberAXO ne diferențiem prin faptul că am lansat campanii de sute de mii de euro pentru business-uri naționale și internaționale, pentru a ajunge la oamenii potriviți cu un mesaj emoțional care să convingă o audiență potrivită.
Instagram Ads
Instagram este trend-ul platformelor în Social Media. Este o rețea socială vizuală prin definiție, prin urmare, este perfectă pentru promovarea business-urilor în cel mai simplu mod bazat pe story, poze și video.
75% dintre useri fac cel puțin o acțiune pe Instagram

Avantajele promovării pe Instagram:

Povești reale care vând – prin expunerea de-a lungul unei zile a unor imagini/video care convertesc clienții în achiziție.
Reclame video – video este cea mai bună alegere pentru a atrage clienți. 
Generare trafic nou pe site prin etichetarea produselor.
Reclama A/B Facebook vs Instagram , creată din platforma de business manager de la Facebook îți permite să vezi care este cel mai optim canal pentru afacerea ta.

De ce să investești bani în Facebook Ads?
Pentru că este platforma care generează cele mai multe vânzări. Pentru că și Google, Amazon și alte companii promovează pe Facebook.
De ce să apelezi la noi pentru social media marketing

Avem rezultate în vânzări

Am generat vânzări pentru clienți de peste sute de mii de euro. Am construit audiențe care au achiziționat produse și servicii. Și cel mai important, am făcut marketing profitabil.

Strategii inteligente

Concepem o strategie de marketing aliniată cu obiectivele tale ținând cont de ultimele trenduri, tehnologii, platforme și metodologii.

Analiză activă

Analizăm activitatea campaniilor și luăm decizii pe baza indicatorilor, astfel încât să avem un control activ al business-ului în social media.

Scapă de stres

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de toate aspectele tehnice, de programarea postărilor și management-ul interațiunii cu clienții.

Acces la software pentru task-uri

Orice strategie va fi transformată în task-uri. Vei vedea statusul activității și vei putea să ne oferi feedback în timp real.

Raport în timp real

Îți vom seta un panou cu indicatorii pe care să-i urmărești, vei primi rapoarte periodice și vei avea acces la cifre și informații prin care să înțelegi ce rezultate s-au obținut cu banii investiți în timp real.

Primești o Analiză Gratuită a Afacerii Tale
Rezultatele contează & Obține Gratuit o Analiză
Ia legătura cu noi! Completează formularul și te vom contacta în mai puțin de 24 de ore și îți vom oferi o analiză gratuită.
  • Afli informații despre competiția ta și care este strategia lor de a vinde mai mult.
  • Îți oferim strategii pe care le poți aplica în afacerea ta pentru a crește.
  • Primești o analiză asupra prezenței în online până în prezent.